Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Print4fun.dk 
Roskildevej 13 A. st. 
4622 Havdrup
Cvr: 42927279

Mail: Print4fun.dk@gmail.com

 

SÅDAN HANDLER DU HOS PRINT4FUN.DK

Digitale produkter: Alle produkter på Print4fun.dk er digitale PDF filer som leveres straks på mail efter din betaling er modtaget. Du modtager altså IKKE et trykt produkt i din postkasse, men en fil klar til print i din mailboks. 

Priser: Alle priser på hjemmesiden er dagspriser og vi forbeholder os ret til at ændre priserne uden forudgående samtykke. Alle priser er inklusive dansk moms.

Betalingsmuligheder: Hos os kan du betale med alle større betalingskort. Vi arbejder også på en løsning omkring mobilepay. Samt Paypal til vores udenlandske kunder. 

Levering: Da der er tale om Digitale varer, sker levering straks efter betaling. Alle filer sendes som PDF og kan ikke redigeres. Hvis du oplever problemer med filer eller ikke kan downloade de modtagne links er du altid velkommen til at kontakte os på mail. Husk dog altid at tjekke dit spamfiler. 

Fortrydelsesret: Når du afgiver din bestilling, giver du samtidig dit samtykke til, at dit køb af et eller flere digitale produkter med omgående levering ikke kan fortrydes. Der er ingen returret på digitale produkter (downloads), der er købt hos print4fun.dk. 

Reklamationsret: Der er ingen returret på digitale produkter (downloads), der er købt hos print4fun.dk, Skulle produktet ikke leve op til dine forventninger, har du selvfølgelig altid 24 måneders reklamationsret.

Copyright: Alle produkter på hjemmesiden er til privat brug. Ingen produkter købt hos Print4fun.dk må videresælges, kopieres eller distribueres videre uden tilladelse fra Print4fun.dk. Vi tjekker løbende internettet for overtrædelser af dette, herunder uretmæssig kopiering af vores materiale. Misbrug medfører øjeblikkeligt krav om erstatning, samt fjernelse af fx kopieret materiale. 

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at sende os en mail. Print4fun.dk@gmail.com